Over ons

Hostplan, meer ruimte voor uw website...

U vraagt zich waarschijnlijk af hoe het mogelijk is dat wij in veel gevallen 50% goedkoper zijn dan andere hostingproviders?

Ten eerste is ons bedrijf strak georganiseerd. Onze marketinguitgaven zijn allemaal weloverwogen. Elke euro aan marketingkosten moet één op één terugverdiend worden en al onze processen zijn zoveel mogelijk geautomatiseerd. Daarnaast verspillen we geen geld aan gratis telefoonnummers.

Ten tweede zijn we recht door zee. Er zitten geen addertjes onder het gras; we doen gewoon netjes zaken. Mensen verwachten wel eens dat we onze klanten binnenhalen met lage prijzen en vervolgens een jaar later een (veel) hogere prijs vragen. Mensen die dat denken, zullen teleurgesteld worden. De prijzen die u nu betaalt, zult u volgend jaar weer krijgen. De enige uitzondering hierop zou zijn dat de inkoopprijs van de domeinnamen is gestegen of dat u gebruik heeft gemaakt van een eenmalige aanbieding.

Wat kunnen we hier nu uit concluderen? In ieder geval dat we een solide en winstgevend bedrijf zijn, dat al ruim 13 jaar bestaat en nog steeds groeit. Dit alles natuurlijk dankzij prijsbewuste klanten zoals u.

Referenties

Uw prijzen zijn ongelofelijk!
Ik had bij mijn vorige host ongeveer hetzelfde pakket als nu bij Hostplan, maar ik betaal er de helft minder voor! Ik snap niet hoe jullie het doen, maar ben blij dat het jullie doen.
Dhr. M. Peters

Rekening van 614,84
Ik kreeg vorige week een rekening van XXXXXS (oude provider) van 614,84. Bij jullie (Hostplan) krijg ik zelfs meer bandbreedte en schijfruimte voor mijn site en daarnaast zijn jullie nog eens vele malen goedkoper! Ben meteen gaan verhuizen en binnen 2 dagen heb ik toch even zo'n 575,- verdiend!
Dhr. A. Zegers


een product van SIDN network_solutions debian
dns.be above-net supermicro
denic dell
Control Panel
Webmail
Help Desk
Beschikbaar ?

.nl .de .be .com .net .org
...Domeinnaam
vanaf
€ 5.99
per jaar